lauantai 5. syyskuuta 2015

Rakkaus ilvekseen

Wau! Ihana ilves-taulu! Olemme kyseistä taulua ihailleet Jariartin-facebook sivuilta koko kesän ja Teijon Wanhanajan Markkinoilla 16.8.-15 näimme sen livenä ja aito taulu oli vieläkin upeampi kuin mitä kuvista saattoi kuvitella. Jariartin Jari on usein muinaisilla mukana jolloin voi nähdä taiteilijan työssään. Ihana taulu jäi mieleemme kutkuttamaan ja jäimme odottamaan, että näkisimme sen Hämeessä uudelleen.

Rakkautemme ilveksiin juontaa juurensa muutaman vuoden taakse, keväiseen iltaan ja Willa Noidattarien pihaan. Suurikokoinen uros-ilves vieraili pihallamme, istuen kaikessa rauhassa ja katsellen usvaisia peltoja n. kolmen metrin päästä talon ikkunasta. Oli upea seurata miten suuri kissaeläin puhdisti itseään kotikissan tavoin ja kunnioitti pihalla ollutta vesiletkua merkkaamalla sen reviirinsä, ennenkuin kevyellä loikalla hyppäsi 1,5 metriä korkean aidan ylitse ja katosi usvaan.

Hämeen keskiaikamarkkinoilla suureksi riemuksemme Jariart ja upea ilves olivat paikalla ja kaikille voimme täten ilmoittaa että kyseinen ilves on täten muuttanut noidattarien leiriin.

Jariart-Facebook

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti